Hvordan får man adgang til sin gamle e-mail?

Der kan være flere grunde til, at du får behov for at få adgang til en gammel mailkonto. I mange tilfælde har man oprettet profiler på forskellige sider, hvor en gammel email-adresse er blevet brugt. Hvis man så ikke husker brugernavnet eller password til profilen, kan du bede udbyderen om at sende oplysninger om brugernavn og/eller password til dig på mail. For at kunne få adgang til disse oplysninger og dermed profilen kræver det, at du har adgang til mailkontoen.

Nogle udbydere sletter en mailkonto, hvis den har være inaktiv i længere tid. På et eller andet tidspunkt frigives den mailadresse også – altså en anden person kan komme til at eje din gamle email-adresse. I sådan en situation kan det være meget besværligt at få adgang til en profil, hvis du ikke længere har ejerskab over den mailkonto.

Har du hverken adgang til en e-mail eller et telefonnummer, der er tilknyttet din mailkonto, kan du få adgang til din konto ved at svare korrekt på sikkerhedsspørgsmål. Alternativt kan du blive bedt om at indtaste en af de tidligere adgangskoder, der er blevet brugt på kontoen. Lykkedes det ikke, kan du ikke få adgang til kontoen. Der er nemlig ikke tilstrækkeligt bevis på, at det er din konto. Er der ikke anden udvej, kan du forsøge at kontakte din e-mail udbyder for at få adgang til din mail.

Sådan får du adgang til en g-mail

Har du en gammel g-mail adresse, som du ikke kan få adgang til? Ved at få adgang til din g-mail adresse, kan du også få adgang til de sociale konti, hvor denne e-mail er brugt.

  1. Følg dette link
  2. Besvar nogle spørgsmål for at bekræfte, det er din konto
  3. Nulstil adgangskoden, når du bliver bedt om det

Kan du ikke besvare disse spørgsmål, kan Google ikke bekræfte, at du er ejeren af e-mailadressen. Derfor er det ikke muligt at få adgang eller slette den.

Sådan får du adgang til en Microsoft mail

Har du glemt adgangskoden til din Microsoft-mail? Så følg disse trin. Når du får adgang til din Microsoft-mail, kan du derefter slette de sociale konti, der er oprettet med mailen.

  1. Gå til denne side
  2. Vælg en årsag til, at du er nødt til at nulstille din adgangskode, og klik så på Næste
  3. Angiv den mail, det telefonnummer eller det skype-id, du brugte, da du oprettede din Microsoft-mail
  4. Bekræft, at du ikke er en robot, og klik derefter Næste
  5. Der bliver herefter sendt en engangskode til dit telefonnummer eller den alternative e-mail, som du har oplyst, da du oprettede mailen
  6. Brug denne kode til at få adgang til din konto