Hvad koster SEO?

I dag søger rigtig mange i Google, når folk skal have ny viden eller købe et nyt produkt. Derfor er det også vigtigt, at folk kan finde din virksomhed, når de søger efter dine produkter.

Derfor er SEO i dag et meget vigtig parameter, for om du og din forretning klarer sig godt online. Hvis ikke din webshop eller hjemmeside er søgemaskineoptimeret, så går du glip af en masse kunder.

Prisen på SEO varierer uhyre meget i forhold til, hvilket SEO-bureau du kontakter samt den type opgave du stiller. Hvis du for eksempel har et søgeord som ”forbrugslån”, så er der ingen tvivl om, at det bliver en meget bekostelig affære, da konkurrencen på lige netop dette søgeord er ekstrem høj.

Har du derimod et mindre konkurrenceplaget søgeord såsom billige hønseæg i Rødovre, så er prisen meget lavere. En god ide er at bede om et prisoverslag hos lidt forskellige leverandører, så du kan danne dig et godt indtryk af prisniveauet.

Udover hvilke søgeord du skal have optimeret, så afhænger prisen også af din nuværende sides størrelse og hvor meget den skal opdateres. Mange SEO firmaer tager omkring 1000 kroner i timen for at håndtere virksomheders SEO.

Hvad koster SEO