Hvad koster en ny hjemmeside?

Der er kæmpe forskel på prisen på en ny hjemmeside afhængig af, hvem du får til at lave den. I dag er det faktisk muligt med ganske enkle midler at lave sin helt egen gratis side. Dog er de gratis sider typisk ikke så pæne i forhold til de professionelle hjemmesider.

Hvis du for eksempel er en håndværkervirksomhed, så anbefales det at få lavet din hjemmeside af professionelle, så din side udtrykker seriøsitet og professionalisme.

En hjemmeside kan i dag fås fra 1.000 kr. og opefter afhængig af, hvor meget den skal indeholde og hvilke funktioner, der skal være på den. Dog skal du vide, at den gennemsnitlige pris for en standard hjemmeside er ca. 6000 kr. En side til 1000 kr. er typisk ikke pengene værd.

Man kan derfor sige at prisen på en ny hjemmeside, afhænger af dit behov. Skal en virksomhed have en ny hjemmeside, så anbefales det altså, at man får eksperter til at udarbejde et nyt website da det giver et flottere look. På den måde vil man se mere attraktiv ud, når kunderne skal vælge hvilket firma de skal bruge.

Hvad koster en hjemmeside