Hvad koster et nyt badeværelse?

Prisen på et nyt badeværelse varierer rigtig meget. Prisen afhænger af, hvilken leverandør du vælger, hvor du bor og hvilke materialer du ønsker.

Hvis badeværelset skal laves i samme rum som der tidligere har været badeværelse i, så kan det gøres noget billigere. Du skal forvente at skulle betale et sted omkring 10.000 pr M2.
Hvis du derimod skal have lavet badeværelse i et rum, der ikke tidligere har været brugt til bad, så skal du forvente en pris mellem 25.000 og 30.000 kr. pr. M2. Prisen afhænger som sagt meget af, hvilket firma du vælger til opgaven, samt de materialer du ønsker.

Er du i tvivl om hvor dyrt dit badeværelse bliver, så kan man finde diverse prisoverslag på nettet. Det kan være med til at give dig en idé om hvor dyrt det bliver at lave et nyt badeværelse.

Har man ikke råd til at lave et helt nyt badeværelse, kan man for forholdsvis små penge give sit nuværende badeværelse et makeover. En af måderne man kan gøre det på er ved at give rummet en ny gang maling. Ny maling giver lokalet lidt nyt liv. En anden måde man kan pifte rummet lidt op på, er ved at købe nogle nye lamper til lokalet.

Hvad koster et badeværelseHvad koster et badeværelse