Hvad koster et nyt badeværelse?

Prisen på et nyt badeværelse i 2021 varierer rigtig meget. Prisen afhænger af, hvilken leverandør du vælger, hvor du bor og hvilke materialer du ønsker.

Hvis badeværelset skal laves i samme rum, som der tidligere har været badeværelse i, så kan det gøres noget billigere. Du skal her forvente at skulle betale et sted omkring 10.000 pr. m2 for et badeværelse i et helt nyt rum.
Hvis du derimod skal have lavet badeværelse i et rum, der ikke tidligere har været brugt til bad, så skal du forvente en pris helt op til 30.000 kr. pr. m2. Prisen afhænger som sagt meget af, hvilket firma du vælger til opgaven, samt de materialer du ønsker. For eksempel kan du regne med, at helt klassiske skabsfronter i hvid vil koste dig omkring 3000 kroner. Er du mere til flotte og naturlige fronter i egetræ, kan det koster helt op imod 18.000 kroner. Det samme gælder for forskellige typer af finér. Et fritstående toilet er også en hel del billigere end et indbygget toilet, som hænger fra væggen, og skal du have installeret badekar, stiger prisen naturligvis også. Der er også penge at spare, hvis du er gør-det-selv-typen. Naturligvis skal du have rigtige fagfolk til at klare installationen af lys, elektricitet og VVS, men du kan selv stå for flisearbejdet eller samlingen af badeværelsesmøblerne.

Er du i tvivl om hvor dyrt dit badeværelse bliver, så kan man finde diverse prisoverslag på nettet. Det kan være med til at give dig en idé om hvor dyrt det bliver at lave et nyt badeværelse.

Har man ikke råd til at lave et helt nyt badeværelse, kan man for forholdsvis små penge give sit nuværende badeværelse et makeover. En af måderne man kan gøre det på er ved at give rummet en ny gang maling. Ny maling giver lokalet lidt nyt liv. En anden måde man kan pifte rummet lidt op på, er ved at købe nogle nye lamper til lokalet.

Hvad koster et badeværelseHvad koster et badeværelse