Hvad koster en erhvervskonto i banken?

Hvis man skal have oprettet en erhvervskonto i banken, så er det altid en god idé, at man sørger for at tænke sig godt om, inden man vælger hvilken bank, man skal have sin konto hos.

Årsagen til dette er, at der godt kan være meget forskellige priser hos bankerne. Nogle banker har gebyrer, der skal betales kvartalsvis, og andre steder er det på årsbasis. Det betyder at omkostningerne kan variere fra sted til sted.

Hvad koster en erhvervskonto i banken

Afhængigt af hvilken bank du vælger at oprette en erhvervskonto, kan der være oprettelsesgebyr. Det gebyr vil typisk være omkring 1000 kroner, men de fleste banke har dog gratis oprettelse.

Nogle banker har  også fast månedlige gebyrer for, at administrer  erhvervskonti. Dette beløb ligger et sted omkring 100 kroner, men mange steder er det også gratis at være kunde.

Når man snakker omkring prisen på en erhvervskonto i banken så skal man overveje, hvor meget man skal betale for at have et lån hos den pågældende bank. Dette kan nemlig godt svinge meget. Derudover skal man også tænke over, at det er forskelligt, hvor meget man vil få i rente.