Hvad koster det at låne en million?

Hvis du gerne vil låne en million, så kan der være forskellige priser på det. Det beløb man skal betale i låneomkostninger vil blandt andet afhænge af, hvor du vælger at låne dine penge.

Hvis du låner en million kroner hos en kreditforening, så vil dette være væsentligt billigere, end et almindeligt banklån. Et lån på en million kan svinge fra alt imellem 1 og 3 procent, men kan sagtens blive højere. I øjeblikket er renten på et banklån forholdsvis lav, derfor skal man ikke betale det helt store beløb i rente.

Vælger man at låne til en variabel rente, så kan man i øjeblikket låne en million relativt billigt. Du skal dog være opmærksom på at renten over de næste år kan svinge, og dermed blive dyre at låne en million.

Der er forskellige priser på lån fra bank til bank. En vigtig faktor for prisen er desuden, hvor mange år du vælger at betale pengene tilbage over. Der er nemlig ikke de samme omkostninger ved eksempelvis at låne en million, der bliver betalt tilbage over 10 år, som der er ved at tage et lån, der bliver betalt tilbage over en periode på 30 år.

Når du skal låne en million eller andet beløb, så gælder reglen at du skal have minimum 5% af lånets beløb. Det betyder at hvis du skal låne en million skal du altså minimum have 50.000 på kontoen.

Hvad koster det at låne en million