Hvad koster det at spise på Geranium?

Geranium er blandt de 14 Michelin-restauranter i København, der i 2021 fik tildelt Michelin-stjerner. Det er i alt 23 stjerner, der blev delt til københavnske restauranter, hvoraf Geranium fik tildelt 3 stjerner. Geranium blev udover kåringen som en af de bedste Michelin-restauranter i København også kåret som nr. 5 over de bedste restauranter på verdensplan tilbage i 2019. Denne liste kan du finde, når du søger efter ”World’s 50 best restaurants”.

Restauranten drives til dagligt af Rasmus Kofoed, der er blandt verdens bedste kokke. I en konkurrence hvor kokke fra hele verden deltog, blev Rasmus kåret som verdens bedste kok i Bocuse d’Or i 2011. Denne titel klæder ham og hans færdigheder indenfor kokkekunsten, hvor gæster på restauranten kan bide sig sikker på at få en uforglemmelig smagsoplevelse, når de nyder maden med panoramaudsigt fra 8. etage i Parken, hvor Geranium ligger.

Geranium har tre overordnede menuer, som er en aftenmenu, en vinmenu og en frokostmenu. Det er ingen hemmelighed, at en smagsoplevelse på Geranium hurtigt kan løbe op i et par tusind kroner pr. person, og det skyldes i alt sin enkelthed titlen som et af Københavns fineste, bedste og nytænkende restauranter og alle de Michelin-stjerner, som restauranten har fået tildelt.

Det er ikke en billig fornøjelse at nyde Michelin-mad, og du slipper billigst derfra med en drikke menu uden alkohol til 1.000 kr. Den billigste middag med drikkelse inkluderet koster 1.800 kr. for en frokostmenu og 1.000 kr. for en vinmenu uden alkohol. Prisen er det værd, når helhedsoplevelsen tages i betragtning samt prestigen i at spise på en Michelin-restaurant som Geranium. Geranium er ikke stedet, hvor der kan spares, og ønsker du at booke en tid, skal du være opmærksom på den lange venteliste.

Priser på Geranium

Hos Geranium gives et tidsestimat for, hvor længe helhedsoplevelsen varer, når du besøger deres restaurant. Du skal regne med minimum at bruge 2 timer, når du besøger Geranium. Priserne herunder er pr. snude for retterne, så det bliver meget hurtigt en dyr middag, når vinmenuen også skal med i beregningen.

Frokostmenuen:

  • 2.800,- for ”Efterårets Univers”.
  • 1.800,- for ”Det Lette Efterårsunivers.”

Aftenmenuen:

  • 2.800,- for ”Efterårets Univers”.

Vinmenu:

  • 5.800,- for ”Big and Bold”.
  • 1.800,- for ”Heart and Soil”.
  • 3.600,- for ”Classic and Appelation”.
  • 16.000,- for ”Rate and Unique”.
  • 1.000,- for ”Drikkemenu uden alkohol”.
Hvad koster det at spise på Geranium