Hvad er fordelene ved en adgangskontrol med kode?

En adgangskontrol med kode sikrer, at ubudne gæster holdes ude.

Du er nok stødt på det før på arbejdet, i sportsklubben eller i hjemmet. Flere og flere virksomheder og private vælger at udskifte en klassisk mekanisk lås med en moderne adgangskontrol med kode.

Men hvad er fordelene egentlig ved en moderne adgangskontrol med kode? Og er det en god ide at installere på dit job, arbejde eller sportsklub? Her giver vi dig overblikket over fordelene og hjælper dig i gang, hvis det er tid til et nyt elektronisk låsesystem.

Fordelene ved adgangskontrol

Det første, man forbinder med et nyt låsesystem, er selvfølgelig sikkerheden i hjemmet eller på jobbet. Der er dog mange andre fordele, men vi starter her ved sikkerheden.

  • Øget sikkerhed

En adgangskontrol med kode er mere sikker end en klassisk mekanisk lås med nøgle af flere grunde. Først og fremmest slipper du for at bekymre dig om, hvorvidt der findes gamle kopier af din nøgle i andres hænder. Med adgangskontrol er det sværere for ubudne gæster at komme ind, da låsen ikke kan lirkes op.

  • Adgangskontrol på alle dine døre

Når den autoriserede låsesmed installerer din adgangskontrol, kan du få låsesystemet på alle de nødvendige døre. Du kan altså både sikre hoveddøren, bagdøren, garagedøren og alle andre steder, hvor du vil have sikkerhed i top.

  • Slut med at miste nøglen

Med en adgangskontrol med kode er det for altid slut med at miste nøglen. Du kan altid komme ind med koden, og du kan endda vælge et system, der virker gennem en nøglechip eller en app, så du altid er sikret adgang.

  • Let at skifte koden

Det er nemt at skifte selve koden. Så hvis du nogensinde får behov for at dele koden med andre, kan den hurtigt skiftes til en ny, så kun du kender koden igen.

  • Tidsbegrænsede koder

Flere systemer for adgangskontrol opererer med tidsbegrænsede koder. Den tidsbegrænsede kode er perfekt til eksempelvis at lukke en håndværker ind, imens du er på arbejde. Den kan også bruges, hvis du vil leje din bolig ud i en periode. Det er nemt at oprette en tidsbegrænset kode, og så snart din valgte tidsperiode udløber, kan den tidsbegrænsede kode ikke længere benyttes.

Fordelene er mange – men hvis du vil have et overblik over de mange forskellige systemer, er det bedst at tage en snak med en professionel.

Snak med en erfaren låsesmed om adgangskontrol

Går rundt med overvejelser om, hvorvidt en adgangskontrol med kode er noget for dig? Eller vil du høre om de mange muligheder for udskiftning til forskellige typer af elektroniske låsesystemer? Så er det vigtigt, at du snakker med en etableret låsevirksomhed med erfaring inden for adgangskontrol.

AB Låsservice har over 10 års erfaring med montering, installering og eftersyn af elektroniske låsesystemer såsom en adgangskontrol med kode. Du kan let kontakte dem for en uforpligtende samtale, så du kan blive klogere på netop det låsesystem, der passer bedst til dine behov.

Find den helt rigtige type adgangskontrol

Der findes en lang række forskellige typer af elektroniske låsesystemer med adgangskontrol. De kan betjenes med alt fra nøglebrikker, over kodelås og til en app, så du kan få netop det system, der passer til dine behov. Her er det også vigtigt at snakke med en erfaren låsesmed, der kan guide dig i valget. Hvis du ringer til AB Låsservice på 40 12 00 50, så kan en af deres låseeksperter guide dig til at finde det helt rigtige valg.

Du kan også få et uforpligtende tilbud på det system, du ender med at vælge.