Hvad er date mig nøgen?

Date mig nøgen er et tv program, der er opfundet i Storbritannien. Programmet går ud på, at en mand eller kvinde skal vælge blandt fem modige personer, der står uden en trevl på kroppen. Programmet omhandler en personen i centrum, som får mulighed for at kigge og vurdere de fem personen, som der skal skilles fra en efter en.

Først ser man fra navlen og ned, og så kan man ellers se mere og mere indtil der kun der to tilbage at vælge i mellem. Når der er to tilbage at vælge imellem skal hovedpersonen også smide kludene. Derfor står alle deltagerne nøgne, inden der skal vælges hvem af de to tilbageværende som skal med hovedpersonen på en date.

Programmet har fået en del omtale for det noget særprægede koncept. Konceptet behandler nemlig et af de store samfundsemner i tiden, nemlig forholdet til vores krop.

Personerne bag programmet har haft et håb om, at unge kan få et mere afslappet forhold til deres egen krop, efter at have set de mange forskellige kropsbygninger. Programmet blev styret af Ibi Makienok, som er kendt for en lang række programmer.

Programmets første danske sæson løb over skærmen i starten af 2019. Første sæson var så stor en succes, at de gik i gang med castingen til sæson to med det samme, da den første sæson havde rullet over skærmen.

Hvad er date mig nøgen