Sletning af Instagram-profil

At man ønsker at slette sin instagram-profil kan blandt andet skyldes, at man ikke længere bruger profilen, eller man gerne vil starte forfra med en ny. Der er to måder at slette en Instagram-profil på. Du kan enten slette den permanent, hvorved alt indholdet også fjernes permanent, eller du kan deaktivere den midlertidigt. Den midlertidige deaktivering skjuler billeder, kommentarer og ”synes godt om”, indtil du aktiverer kontoen igen. Hvis du ikke er sikker på, om du vil slette din instagram helt, er deaktivering en god idé, da det giver dig muligheden for at fortryde.

Husk, at selvom du sletter instagram-appen på din telefon, har du ikke slettet din konto.


Sådan deaktiverer du din Instagram-profil midlertidigt

Det er ikke muligt at deaktivere din instagram-profil fra appen. I stedet skal du logge på fra en browser, enten på telefonen eller din computer.


Sådan sletter du din instagram-profil permanent med adgang til kontoen

  1. Følg dette link – slet din instagram-profil
  2. Log på med brugernavn og kode
  3. Vælg årsagen til, at du sletter din profil
  4. Indtast din kode igen
  5. Klik på Deaktiver min konto permanent

Har du glemt dit kodeord til instagram, kan du via mail modtage et link, der gør det muligt for dig at nulstille og ændre dit kodeord.


Sådan sletter du din instagram-profil permanent uden adgang til kontoen

Har du glemt dit kodeord til instagram, kan du via mail modtage et link, der gør det muligt for dig at nulstille og ændre dit kodeord.

Du kan også ændre din adgangskode via Facebook, hvis din instagram konto er tilknyttet din Facebook. Når du logger på din instagram igen, kan du ændre den e-mail, der er tilknyttet kontoen til en, du har adgang til.

Har du ikke længere adgang til den e-mail, der er tilknyttet din konto, og er din instagram ikke tilknyttet din Facebook, skal du kontakte din e-mailudbyder for at få adgang.

Når du igen har fået adgang til din instagram konto, kan du slette den permanent ved at følge ovenstående vejledning.