Hvordan starter man en blog?

Det kan være svært at finde ud af hvordan man starter en blod, som man kan tjene penge på. Derfor er der i denne guide en række tips til, hvordan du opretter og starter en blog.

Hvad skal din blog hedde?

Før du overhovedet kan starte, skal du find ud af hvad din blog skal hedde. De fleste bloggeres blog hedder egentligt bare deres eget navn.

Hvordan opretter man en blog?

Herefter skal du oprette bloggen og det kan ske både gennem et blogger selskab/ fælleskab/ firma såsom Bloggersdelight.dk. Du kan også vælge at oprette dit eget domæne. Dette kan ske gennem Wordspress, hvor man 1 gang om året betaler til one.com for at have domænet.

Layout

Her har man mulighed for at lege med de forskellige temaer, som er der i WordPress. Herefter skal man vælge en header/ billede foroven, som er et billede af jer selv eller noget andet som afspejler blogindholdet.

Billeder til bloggen

Til at starte med kan man godt bruge sin smartphone, men i takt med at bloggen bliver mere og mere populær kræves det også at kvaliteten af billederne bliver bedre. Derfor anbefales det også at i investere et professionelt kamera.

Hvordan starter man en blog?

Kom godt igang med at skrive

Så kommer det store spørgsmål. Hvad skal man skrive om? Det handler om at finde sin niche. I skal skrive om noget i kender til og er passioneret omkring.

Brug de sociale medier

Brug de sociale medier til at brande din blog. Henvis herved til din blog fra samtlige af dine sociale medier brugere.

Hvilket udstyr skal man bruge?

Du kan bruge lige det udstyr som du har det godt med. Benyt en computer til at skrive og redigere på. Også benyt i starten en smartphone til billeder og opgrader med tiden til et professionelt kamera.

Hvilke praktiske ting skal man have styr på?

Til at starte med kan det være en god læring at stå for det hele selv. Men i takt med at ens blog vokser og der er flere og flere firmaer der gerne vil samarbejde med en, kan det være en god idé at indgå i et bloggernetværk. Det gør at du har et firma i ryggen som står for alle de praktiske ting, så du kan koncentrere dig om at skrive til din blog og opdatere dine følgere på de sociale medier.