Hvad koster en hesteforsikring?

Det er er dyrt at have hest. Der skal både betales foder, tandlægeregninger, smed og staldplads. Derudover skal der også betales for en hesteforsikring. Læs mere om prisen for en forsikring herunder.

En hesteforsikring kan variere meget i pris afhængig af, hvor meget du ønsker at forsikre den for. Dog kan du forvente en pris på mellem 1000 kr. og 3000 kr. om året. Det kan godt betale sig at betale lidt ekstra for sin forsikring, da hesten er et dyr du ikke har 100% kontrol over. Derudover er det også en god ide at forsikre hesten med en ansvarsforsikring, så du er sikker på at få fuld valuta, hvis den for eksempel skulle dø der, hvor den står i stald.

Hvis ikke du ved hvilken hesteforsikring du skal vælge, kan du med fordel finde prissammenlingere på nettet. På den må kan du altså sammenligne prisen på de forskellige hesteforsikringer. Som nævnt ovenover kan det dog variere hvad de forskellige hesteforsikringer inkluderer. Undersøg derfor til bunds hvad den enkelte forsikring indeholder, så du ikke bliver snydt.

Hvad koster en hesteforsikring