Hvad koster det at ringe til udlandet?

Udenlandsopkald kan vise sig være en dyr fornøjelse, hvis du ikke holder lidt øje med prisen. Førhen kunne du komme af med adskillige kroner for et opkald til udlandet. I dag er priserne dog noget mere medgørlige i forhold til før.

Hvis du i dag skal ringe fra Danmark til udlandet, så skal du forvente at betale ca. 30-40 øre pr. minut, hvilket er en ganske fair pris i forhold til tidligere års priser.

Hvis du gerne vil ringe 100% gratis til udlandet, så skal du gøre det via internettet, hvor bl.a. Skype er oplagt at benytte. Skype er uhyre nem at finde ud af og du kan oven i købet foretage videoopkald, hvis det har interesse.

Tidligere har flere brændt nallerne på den dyre roaming i udlandet. I 2017 blev det dog besluttet at gøre det billigere at bruge data i EU. Derfor er det idag oftest samme pris i EU som herhjemme at bruge data. Er man udenfor EU kan det dog være en bekostelig affære at bruge data. Hold derfor styr på hvad taksterne er i det land du befinder dig i, og oftest vil din teleudbyder give dig oplysningerne når du ankommer til destinationen.

Hvad koster det at ringe til udlandet