Hvad er Snapchat?

Snapchat er et af de sociale medier, som har vokset mest henover de seneste par år i Danmark. Snapchat har formået at knække koden til, hvordan man skaber et socialt medie til alle aldersgrupper i verdenen. I Danmark ramte appén den yngste målgruppe først.

Snapchat er et socialt medie, hvor du har mulighed for at sende billeder, videoer og beskeder til hinanden. Det unikke ved Snapchat er, at billedet forsvinder efter x antal sekunder. Hvilket intet andet socialt medie endnu havde på daværende tidspunkt da Snapchat kom frem.

Med Snapchat har du mulighed for at sende billeder til dine venner på op til 10 sekunder ad gangen. DU kan ligeledes sende videoer til dine venner med op til 10 sekunders varighed. Henover de seneste par år er der kommet en række opdateringer, hvor du har nu har mulighed for at sende ”snaps” direkte til dine venner, samt chatte med tekst, som i ”gamle dage”.

Hvad er Snapchat?

Venner

På snapchat har man venner som man kender det fra Facebook. Du kan tilføje hinanden ved at skrive din vens brugernavn eller ved at søge efter Snapchat brugere i nærheden. Det er kun muligt at sende snaps til dine venner. Men du kan sagtens sende snap til flere venner på en gang.

My story

Derudover er det muligt at lægge snaps op på det såkaldte ”My Story”. Hvilket kan sammenlignes med ens væg på f.eks. Facebook. Her kan man løbende lægge snaps op. Disse snaps vil være tilgængelige i 24 timer, og du har her mulighed for at se snapsene flere gange på de 24 timer.