Hvad er fodboldgolf?

Fodboldgolf er som navnet lyder en blanding af fodbold og golf, men sporten er relativt ny inden for sportens verden. Relationen til fodbold stammer fra brugen af fødder og en normal fodbold, mens relationen til golf skyldes, at man med fødderne skal forsøge at sparke fodbolden ned i et hul. Fodboldgolf er en forholdsvis ny aktivitet i Danmark, som er hentet hjem fra Sverige. I takt med spillets stigende popularitet er der kommet flere og flere baner i Danmark.

Ligesom i golf er der ikke nogen foruddefinerede banemål, som der er det i fodbold, og i stedet er hullerne og banens sværhedsgrad delt op i par.

I Danmark findes flere end et 2-cifret antal fodboldgolfbaner, men stadig flere får øjnene op for sporten, hvilket også bidrager til, at dette antal er stødt stigende.

En aktivitet for hele familien

Fodboldgolf er en aktivitet, som hele familien kan være fælles om og have fornøjelsen af. Fodboldgolf er både udfordrende og alligevel enkelt at spille, hvilket gør at alle kan være med, uanset alder og tidligere erfaringer med fodbold. Fodboldgolf spilles i den danske natur, og kan spilles i stort set alt slags vejr. Nøglen til fodboldgolfs stigende popularitet skal findes i bredden af deltagere og ikke mindst den høje grad af underholdningsværdi. Alle fodboldgolfbaner giver gode og trygge rammer til hyggelige timer for store og små grupper. Der er altid muligt selv at medbringe drikke og spise, hvilket er med til at gøre oplevelsen hel.

Fodboldgolf perfekt aktivitet til større arrangementer

Fodboldgolf bruges ofte i kombination med polterabender, firmaudflugter, fødselsdage. I og med det er som tidligere beskrevet for alle aldre og niveauer. Samtidig har spillerne mulighed for at konkurrere mod hinanden. Derudover kan det være med til at gøre anledningen anderledes og lidt særlig uden, at det kræver den store forberedelse.

Hvad koster det at spille fodboldgolf?

Fodboldgolf er ikke en dyr aktivitet. Det koster omkring det samme som en biografbillet, og ofte er der rabatter for familier eller større grupper. Hvis man finder aktiviteten sjov og udfordrende, så er der mulighed for at købe sæsonkort. Derudover sparer man mange penge ved ikke at skulle købe en masse dyrt udstyr.

Hvad er fodboldgolf?
Hvad er fodboldgolf?