Hvad er et SMS lån?

SMS lån er ofte små lånebeløb, som man kan låne meget hurtigt, og man skal betale lånet tilbage i løbet af meget kort tid. Ofte går SMS lån under betegnelsen kort forbrugslån eller KVIK lån.

Hvad er et SMS lån?

Hvor meget kan man låne?

Lånebeløbet på et SMS lån ligger typisk fra 500-5000 kroner, hvilket gør det velegnet til små beløb, som du har brug for hurtigt. Dog skal man være opmærksom på, at låneudbyderne kræver at du tilbagebetaler pengene i løbet af en måned. Du skal betale hele dit lån tilbage ved udløb og der skal typisk ikke betales afdrag undervejs. Derudover er der større omkostninger end på almindelige forbrugslån. Fordi f.eks. oprettelsesgebyrer vægter meget højt i det samlede regnestykke, da løbetiden er kort og lånebeløbet er relativt lille i forhold til omkostningerne.

Ansøgningsprocessen

Ofte sker ansøgningen af lånet via SMS. Dette kræver dog at man er blevet kreditvurderet og derved er oprettet i låneudbyderens systemer. Pengene kan herefter være på din konto efter blot en dag. Det er dog altid en god idé at indhente flere lånetilbud, så du kan finde det billigste af dem.