Hvad er en badmintonketcher lavet af?

Markedet for badmintonketchere er stort, og der findes ketchere i mange forskellige varianter. Hvilket betyder at ketcherne er bygget af forskellige marterialer. Hvis du kigger på ketcherne i den billige ende, ses det ofte at de er lavet af aluminium og grafit.
Dette har sine fordele og ulemper. Er din ketcher produceret med et aluminiums hoved, er den en anelse mere slidstærkt end andre materialer. Dog skal du regne med at ketcheren er lidt mere hovedtung og generelt har en højere vægt.
De lidt dyrere badmintonketchere (fra 500 kroner og op) er som regel en fuldstøbt grafit ketcher. Det gør den lettere, og dermed lettere at navigere med. Derudover er den mere fleksibel, så du opnår et hurtigere “swip”. Dog skal du være opmærksom på, at ketcherens hoved er lidt mere skrøbelig, og kan godt gå i stykker ved kontakt med eksempelvis jorden eller din makkers ketcher.

Hvad er en badmintonketcher lavet af?

Hvilken badmintonketcher er bedst?

Du skal vælge den ketcher, som passer til din spillestil. Typisk tror folk at den dyreste er den bedste. Derimod skal du vælge den ketcher som passer til om du er single-eller doublespiller.
Skal du have en ketcher som singlespiller, så skal du ligge vægt på at kunne presse modstanderen mod baglinjen. Så derfor skal du gå efter en ketcher som er god til at slå mod baglinjen, men samtidig fremhæver din teknik.

Er du derimod doublespiller, som er det hurtigste form inden for badminton. Så her skal du gå efter en let og fleksibel ketcher, fordi du skal have hurtig ketcherføring.