Hvordan laver man en app?

At lave en app er ikke det nemmeste i verden, men det kan lade sig gøre. Sværhedsgraden kan variere, da det afhænger af hvor omfattende din app skal være.

Når du skal lave an app, skal du bruge et program til at kode din app i. Om du skal udvikle din app til IOS eller Android, skal du finde det rette program at bruge til opgaven. Udvikler du apps til android kan Android Studio være et rigtig et rigtig godt program at arbejde med, da det er Googles eget udviklingsprogram.

Der kan være stor forskel på hvordan man udvikler apps til android eller IOS, det kan derfor være en god idé at fokusere på en af delene til at starte med.

Til at starte med skal man have en god idé at arbejde ud fra. Har du en idé, bør du tjekke om der er lignende velfungerende apps, der udfylder samme behov. Hvis der er det, kan det blive svært at stjæle brugerne.

Når du skal i gang med at kode, er der massere af videoer på Youtube, som kan vise dig hvordan du kommer i gang med at programmere en app.
Hvis opgaven er for stor for dig, kan du med fordel overveje at leje en programmør, da de typisk kan lave lidt mere avancerede funktioner.   

Skal du udvikle en app til IOS, skal du sørge for at registrer dig som udvikler, og det koster omkring 100 dollars. Udvikler du derimod til android, er det gratis at være udvikler, men det koster derimod 25 dollars pr. app du udvikler.

Når du har lavet en app, skal du overveje, hvad din pris på appen skal være. Hvis den koster penge, vil mange søge mod gratis alternativer. Overvej derfor hvordan du vil tjene penge på appen.

Hvordan laver man en app