Hvordan kommer man til Bornholm?

Der er 4 forskellige måder, hvorpå du kan komme til Bornholm. Dette kan ske med både bus, fly, færge og tog.

Transport med bus

Hvis du ønsker at rejse afslappet og billigt, kan du vælge at tage bussen fra København. Der kører direkte busser fra både Bernstorffsgade og Ingerslevsgade. Fælles for dem begge er, at de kører via Øresundsbroen til Ystad i Sydsverige, hvor du enten selv går ombord på hurtigfærgen til Bornholm eller hvor bussen kører ombord.

Bornholmerbussen (linje 866) kører hele året direkte fra Københavns Hovedbanegård via Københavns Lufthavn og over Øresundsbroen til hurtig færgen i Ystad. Dette er bussens sidste stoppested, men din billet gælder hele vejen til Rønne.

Bus 700 (kører fra Ingerslevsgade ved DGI Byen til Lufthavnen videre til Ystad og videre til forskellige steder på Bornholm.

Bornholmslinjens Kombardoexpress, starter i Ingerslevsgade i København ved DGI byen, og fortsætter helt til parkeringspladsen bag Destination Bornholm i Rønne.

Rejsetiden er på cirka 2½ time, og koster fra 99 kroner – per person, en vej. Derudover skal du huske billed-ID til turen gennem Sverige.

Tag bussen til Bornholm

Transport med fly

Du kan komme til Bornholm med fly, det er både nemt og hurtigt. Der findes mange afgange alle dage. Hvis du er ude i god tid kan du finde billige billetter. Afgang fra København foregår i Terminal 2 og 3 og tager cirka 35 minutter. Flyver du fra Billund kan du finde billetter stort set hele året, og tager cirka 1 time og 1 minutter. Flyver du fra Aalborg, kan du kun finde billetter om sommeren, og det tager cirka 1 time og 15 minutter. Flyver du fra Sønderborg er det en sommerrute, som tager cirka 50 minutter.

Tag flyet til Bornholm

Transport med færge

Kører du fra København til Ystad og videre med færgen til Bornholm. Så tager det med hurtigfærgen cirka 2½ – 3 timer og med den konventionel færge cirka 3½ – 4 timer. Priserne ligger på 99 kroner for en enkelttur (bil + maks. 5 personer). Du kan også vælge at benytte den nye natfærge fra Køge. Her kan du sove ombord og der er afgang hver aften fra Køge kl. 00.30 og dermed ankommer du næste morgen kl. 6.00. Rejsetiden ligger på 5½ time og priserne starter ved 199 kroner for en enkelttur.

Tag færgen til Bornholm

Transport med tog

Her kan du vælge at tage Øresundstoget fra København til Ystad Sverige. Hvor hurtigfærgen ligger klar til at du kan tage med den det sidste stykke til Bornholm. Rejsetiden tager cirka 3 timer og 45 minutter. Fordelen med toget er at du har muligheden for at tage din cykel med i toget og på færgen, således har du et transportmiddel til at komme rundt på, på Bornholm.

Tag toget til Bornholm