Hvad koster fodboldstøvler?

Variation af priser 

Prisen på fodboldstøvler varierer meget efter hvilken model man er interesseret i, og hvilken størrelse man bruger. Bruger man børnestørrelse, er det meget normalt at betale i omegnen af 300-500 kroner.

Når man kigger på voksenstørrelser, bliver det dog mere teknisk. De store mærker udgiver gerne deres topmodeller i 2-4 versioner, som alle afspejler forskellige prislejer. Det er selvfølgelig med henblik på, at alle skal have mulighed for at vælge, hvor vigtigt materialet er for dem. Derudover findes der også forskellige former for knopsystemer. Ønsker man for eksempel jernknopper, er det dyrere end almindelige knopper.
Det betyder altså også at prisen på en helt ny model, kan variere fra 600 kroner og helt op til over 2000 kroner. Den typiske pris for en støvle, af en relativ høj kvalitet, koster ofte i omegnen af 1200-1600 kroner.

Dog er den dyreste pris ikke altid det samme som den bedste støvle, men i mange tilfælde mere en indikator for støvlen med flere detaljer og dyrere materiale. Og det er set før at professionelle, ikke nødvendigvis spiller i den dyreste model.

fodboldstøvler
Hvad koster en fodboldstøvle?

Køb fodboldstøvler ud fra din position på banen

Fodbolstøvlen er fodboldspillerens vigtigste udstyr. Fodbolstøvlerne bliver hele tiden udviklet og grænserne for hvad der kan lade sig gøre er presset til det yderste af producenterne. Fodboldstøvlerne i dag bliver udviklet til den enkelte position. Dette gør at hver fodboldstøvle har forskellige egenskaber og kompetencer. Et eksempel kunne være at en fodboldstøvle til en midtbanespiller, som har meget boldbesiddelse. Derfor søger midtbanespillerne en fodboldstøvle, som kan give dem god boldkontrol og som sikre de bedste forudsætninger for at slå den gode og præcise aflevering. Derfor er det vigtigt at når du skal købe din næste fodboldstøvle skal du købe den fodboldstøvle, som passer til den position du spiller på banen.