Hvad koster en overnatning på en campingplads?

Prisen på en overnatning på en campingplads kan variere meget. Det er der flere gode grunde til. Prisen vil typisk svinge alt efter hvor mange overnatninger, man tager.

Derudover er det heller ikke alle steder, hvor priserne er de samme for eksempelvis overnatning i telt. At overnatte på en campingplads kan man både gøre i telt, campingvogn og i små hytter. Alt efter hvilken måde man  vælger at tage sine overnatninger på, vil prisen variere.

Det koster meget typisk et sted imellem 75 og 90 kroner om dagen at overnatte på en campingplads for en voksen. Dertil kan der kommer udgifter til eksempelvis el. Prisen på el er typisk et sted imellem 20 og 30 kroner pr. dag.

Prisen på en campingplads varierer typisk også alt efter hvad tid på året man ønsker at campere. Camperer man midt i skolernes sommerferie, kan man godt forvente, at prisen på en overnatning er markant højere, end hvis man vælger lidt ude for højsæsonen. Nogle steder kan man opleve, at den samme campingplads er dobbelt så dyr i højsæsonen som andre tidspunkter på året.

Hvad koster en overnatning på en campingplads