Hvad koster det at spise på noma?

Noma er et af de bedste og fineste steder, du kan spise her i Danmark, og restauranten er kendt for sine Michelin-stjerner og kreative menuer med et utal af retter. Faktisk fik Noma i 2021 sin tredje Michelin-stjerne, og derfor er priserne selvfølgelig højere end så mange andre steder, og du skal altså være klar til at betale ekstra for din mad, hvis du vælger at gå på denne berømte restaurant.

En standardmiddag inkl. vin og vand løber meget hurtigt op i 4000 kr. pr. person. Nøjes du med maden, kan du slippe med omkring 2500-3000 kroner. Derfor skal du altså ikke tage på noma, hvis du gerne vil spare på pengene. Noma er en restaurant, hvor du får en helhedsoplevelse, der omfatter meget mere end mad og drikke.

Priser hos noma

Noma har forskellige sæsoner efter årstid, og her kan man eksempelvis opleve en fiskesæson. Køber man en menu på noma i fiskesæsonen koster det 2500 kroner at spise der. I efteråret 2021, hvor der er vildt- og skovsæson (fra september til december), er priserne på noma følgende:

  • Menu (kun mad): 2800 kroner
  • Vinmenu: 1800 kroner
  • Juicemenu: 1000 kroner

Når vi skriver dette indlæg, er der dog fuldt booket resten af året, så du kommer nok til at vente til næste sæson, hvis du vil på noma.

Hvad koster det at spise på Noma