Hvad er Fortnite?

Fortnite er et online spil, der i 2018 tog verden med storm. Spillet går ud på at 100 forskellige brugere lander på en virtuel ø. På den ø skal man slå de andre ihjel og være den sidste overlevende.

I spillet kan man bygge et fort af træ, som man finder rundt omkring i spillet. På den måde kan man give sig selv de optimale betingelser for overlevelse.

Spillerne skal forsøge at slå hinanden ihjel med pistoler eller geværer. Når en spiller dør, så bliver spilleren suget ud af spillet. Derfor indeholder spillet ingen blod, hvilket har medvirket til, at mange børn og unge har været grebet af spillet.

Fortnite er som udgangspunkt gratis, men man kan i spillet købe nyt tøj og tilbehør til sin karakter. Det faktum at spillet er gratis, har gjort at, brugerantallet lynhurtigt eksploderede.

Firmaet der står bag Fortnite, er spiludviklerne Epic Games, som har tjent mange millioner på dette spil.

Epic Games har meddelt, at op mod 125 millioner mennesker er registreret brugere.

En af fordelene ved Fortnites univers er, at man kan spille sammen ved vennerne, uanset om man spiller på mobil, computer, Xbox eller Playstation.

Spillet er blevet brandet af mange store personligheder. Fodboldspilleren Antoine Griezmann har også fejret målscoringer med nogle af spillets danse. Disse danse er en ekstra gimmick man kan få sin karakter til at lave. Flere danseskoler har også forsøgt at drage nytte af Fortnites store popularitet, ved at indføre Fortnite dans.

Hvad er Fortnite
Hvad er Fortnite