Hvad koster fodboldstøvler?

Prisen på fodboldstøvler varierer meget efter hvilken model man er interesseret i, og hvilken størrelse man bruger. Bruger man børnestørrelse, er det meget normalt at betale i omegnen af 300-500 kroner.

Når man kigger på voksenstørrelser, bliver det dog mere teknisk. De store mærker udgiver gerne deres topmodeller i 2-4 versioner, som alle afspejler forskellige prislejer. Det er selvfølgelig med henblik på, at alle skal have mulighed for at vælge, hvor vigtigt materialet er for dem. Derudover findes der også forskellige former for knopsystemer. Ønsker man for eksempel jernknopper, er det dyrere end almindelige knopper.
Det betyder altså også at prisen på en helt ny model, kan variere fra 600 kroner og helt op til over 2000 kr. Den typiske pris for en støvle, af en relativ høj kvalitet, koster ofte i omegnen af 1200-1600.

Dog er den dyreste pris ikke altid det samme som den bedste støvle, men i mange tilfælde mere en indikator for støvlen med flere detaljer og dyrere materiale. Og det er set før at professionelle, ikke nødvendigvis spiller i den dyreste model.